Hura, gremo jest!

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
11,00
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

Znebite se "problematičnih situacij za mizo" ... in ponovno uživajte v obrokih! Knjiga Jesperja Juula Hura, gremo jest! obravnava problematiko družinskih obrokov, s katero se v vsakodnevnem življenju srečujejo starši in otroci. Poudarja, da je dober obrok spretno odmerjena mešanica dobre hrane, skrbi, truda, bližine, estetike, čutnega doživetja ter spontanih osebnih občutkov in razpoloženja. To pomeni, da se razumevanje, kaj je uspešen obrok, bistveno razločuje od družine do družine. Nekateri jejo, da bi živeli, medtem ko drugi živijo, da bi jedli.

V knjigi se avtor sprašuje naslednje: Kaj je dobra hrana - in kaj dober obed? Kako z otrokom v kuhinji? Kako se vesti za domačo mizo - in kako v restavraciji? Kaj storiti, ko so otroci izbirčni? Kaj tedaj, ko nočejo jesti ničesar - ali pa bi jedli vsak dan enako? Razmišlja tudi o hitri hrani in o slabi hrani, o prepiranju med jedjo, o debelosti, o sovraštvu do zelenjave, o najstníkih za mizo in o drugih večnih "biserih", ki spremljajo družinske obede.


Knjiga
Avtor Jesper Juul
Jezik Slovenski
Letnik 2012
Ohranjenost Zelo dobra
Opis ohranjenosti Zelo dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Neuporabljena. Na platnici je lahko kakšna praska.
Št. strani 132
Velikost 23
Vezava Mehka
Založba Didakta
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke