O nas

O nas in naše poslanstvo

Že zelo dolgo smo ljubitelji in strastni bralci knjig. Že samo ob pogledu na knjižne police nam zastane dih. Prepričani smo, da smo ljudje veseli knjig za nižjo ceno kljub temu, da so obrabljene, nekatere pa še vedno v popolnem stanju kljub temu, da niso prišle direktno iz knjigarne. Ne bomo pustili, da se na njih nabira prah in da samevajo na policah, ampak bomo omogočili še nekomu drugemu, da prebere tisto, kar mu ima knjiga za povedati. Vsako knjigo, ki jo imamo na naših knjižnih policah, cenimo in verjamemo, da bo prišla v roke pravi osebi.

Naše poslanstvo je, približati in olajšati nakup knjig Slovencem in s tem omogočiti, da bi vsi več brali. Naj se na knjigah ne nabira več prah!

Pomembna je vsebina. 

Ker smo navajeni čedalje več stvari kupovati preko spleta, je naša spletna knjigarna namenjena ravno temu. Da lahko preprosto v miru pregledate knjige, ki vas zanimajo in jih, če vam odgovarjajo, tudi naročite.

Prodaja knjig poteka preko spleta in osebni dvig ni možen. Naše knjige dostavljata dostavna služba DPD in Pošta Slovenije. Za nakupe v vrednosti nad 50 EUR je poštnina za vas brezplačna. Izkoristite jo!

Naši kontaktni podatki:
Rabljene-Knjige.si
LIDEA, spletna prodaja, Lidija Dolinar s.p
Cesta na Kurešček 60, 1292 Ig
e-mail: info@rabljene-knjige.si
Tel.: (040) 322-311

Obiščite nas tudi na Facebooku in nas všečkajte in nam sledite na Twitterju :). Tam lahko spremljate naše aktivnosti in nove knjige, ki so bile ali bodo v kratkem objavljene v spletni knjigarni.