Za vedno?

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
10,00
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

V veliki svetovni uspešnici Jej, moli, ljubi lahko preberemo, da se Elizabeth Gilbert po dolgem iskanju notranjega miru na koncu zaljubi v privlačnega Brazilca Felipeja. V romanu Za vedno? spremljamo nadaljevanje njune ljubezenske zgodbe. Zaljubljenca se naselita v Ameriki, si prisežeta večno zvestobo, pa tudi, da se nikoli, pod nobenim pogojem, ne bosta poročila. Oba imata za sabo bolečo ločitev, to pove dovolj. A usoda jima pripravi velik izziv. Pri nekem prečkanju ameriške meje Felipeju, ki ima avstralsko državljanstvo, obmejni uradniki dajo na izbiro dvoje: ali se poročita ali pa mu za vedno prepovejo vstop v ZDA. Obsojena na poroko se Elizabeth sooči s strahom pred zakonom...

Elizabeth Gilbert je večkrat nagrajena ameriška pisateljica, ki snov za pisanje največkrat zajema iz lastnega življenja. Z duhovítostjo in iskrenostjo je osvojila številne bralce po svetu, ki so že nestrpno čakali njen novi roman.


Knjiga
Avtor Elizabeth Gilbert
Jezik Slovenski
Letnik 2010
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga brez oznak besedila. Na robovih knjige je nekaj porumenelih pikic. Na prvi strani je v desnem zgornjem kotu nalepka s številko. Na prvih treh listih je štampiljka (številka). Na prvi platnici je praska. Na notranji strani zadnje platnice in na zadnjem listu je manjši madež. Ostali listi v knjigi so čisti.
Podnaslov Dvomljivka sklene premirje z zakonskim življenjem
Št. strani 387
Velikost 21 cm
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke