Vragolije - Amanda Quick

Ohranjenost: Zelo dobra

Zelo dobro ohranjena knjiga, v originalni foliji. Folija je na nekaj mestih malo pretrgana.

Zelo nam je žal, da trenutno tega artikla ni na zalogi - nove artikle, ki bi vam lahko ustrezali, pa dodajamo vsakodnevno.
Lahko se naročite na naš Twitter feed ali nas všečkate na Facebooku in tako najhitreje dobite novice o novih artiklih.

O knjigi

Zbirka: Oddih

Vragolije

Slike

  • Vragolije

Opis s platnice

Imogene Waterstone potrebuje pomoč moškega, in to ne katerega koli moškega, temveč nekoga z jeklenimi živci in voljo. Zato na svoj dom povabi grofa Matthiasa Marshalla. Le kdo bi ji lahko bolje pomagal zvabiti v past neusmiljenega sovražnika, če ne legendarni raziskovalec? Toda ko ga Imogen prosi, naj se pretvarja, da je njen očarani snubec, je tudi sama kaj kmalu presenečena nad njegovim - in svojim - ognjevitim odzivom. Nenadoma se nenavadna gospodična znajde v primežu strasti in nevarnosti, ki ji grozi iz labirintov londonske družbe.

Roman Vragolije je še ena iskriva uspešnica priljubljene Amande Quick, ki je že leta med najbolj branimi in izposojanimi pisatelji pri nas. Pisateljica s pravim imenom Jayne Ann Krentz je mojstrica strastnih zapletov, vznemirljivih značajev in napetih zgodb, ki jih preberemo v eni sapi. Njeni romani so osvojili milijone bralk in bralcev po vsem svetu kakor tudi vrhove prodajnih lestvic. Pod različnimi imeni je napisala prek 120 romanov, ki so izšli v več kot 20 milijonih izvodov.

Podrobni podatki

Podnaslov /
Avtor Amanda Quick
Letnik 2009
Založba Mladinska knjiga
Vezava Trda
Št. strani 444
Velikost 21 cm
Jezik Slovenski
Ohranjenost Zelo dobra
Opis ohranjenosti Zelo dobro ohranjena knjiga, v originalni foliji. Folija je na nekaj mestih malo pretrgana.