Velika knjiga o urejanju stanovanja - Sigrid Brauer

Ohranjenost: Dobra

Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila.

Samo 1 na voljo

Cena: 8,00 €

Velika knjiga o urejanju stanovanja

Slike

  • Velika knjiga o urejanju stanovanja

Opis s platnice

KAKO ŽELITE STANOVATI?
Opremljanje stanovanja je zabavno! Toda kdo pozna vse možnosti, kako je lasten dom mogoče urediti prijetno in hkrati okusno? S primerjanjem dvanajstih najpomembnejših različic, od "avantgardnega" do "tradicionalnega", odkrijte, kakšna oprema vam že na prvi pogleda najbolj ugaja.

LAŽJE OPREMLJANJE

S pomočjo fotografij in premišljenih načrtov lahko ugotovite, kako smiselno razporedimo pohištvo v vseh prostorih in spretno izrabimo tudi najmanjše proste kotičke, kako lahko okrasimo tudi težavnejša okna in kako pomembno je dobro razporejena in spremenljiva razsvetljava.

STANOVATI Z BARVAMI

Barve sproščajo čustva; govorimo o "hladni, pomirjajoči" modri barvi, o "vroči, agresivni" rdeči in "osvežujoči" zeleni barvi. O našem dobrem počutju ne odloča en sam kos pohištva, temveč harmonično sožitje pohištva, pohištvenega blaga, sten in okrasnih predmetov. Izvedeli boste, kako lahko to naredite.

KATERI STANOVANJSKI TIP STE?

Ali je vaš dom za vas toplo, mehko gnezdo, reprezentativni grad ali tiho zatočišče, kamor se radi umaknete? Če poznate svoj "stanovanjski tip", tudi natančno veste, kateri prostori in kakšna oprema so najbolj po vašem okusu. Poskusite to ugotoviti z našim malim testom o stanovanjksi tipologiji!

Podrobni podatki

Podnaslov Kako lahko vse prostore lepo uredimo in kar najbolje izrabimo
Avtor Sigrid Brauer
Letnik 2001
Založba Mladinska knjiga
Vezava Trda
Št. strani 159
Velikost /
Jezik Slovenski
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila.