Posebno obvestilo!

Umetnost astrološkega predvidevanja - Carol Rushman

Ohranjenost: Nova

Nova knjiga, v originalni foliji.

Cena: 15,00 €

Umetnost astrološkega predvidevanja

Slike

Opis s platnice

Ali utegnete kmalu spoznati novo ljubezen? Ali je prihodnje leto primeren čas za menjavo službe, o kateri sanjate? Ali lahko zaslužite veliko denarja ali se boste vedno borili za zaslužek?

Astrološke tehnike, predstavljene v Umetnosti astrološkega predvidevanja, kažejo, kako lahko predvidite prihajajoče smernice in življenjske dogodke zase, za svoje prijatelje in družino ter stranke. Avtorica Carol Rushman, ki že več kot trideset let deluje kot astrologinja, deli z bralci svoje metode astrološkega napovedovanja, vključno z:

- 'NATALNO OBLJUBO' ROJSTNE KARTE
- SEKUNDARNIMI PROGRESIJAMI, SKUPAJ S PROGRESIRANO LUNO IN PROGRESIRANIMI VRHOVI HIŠ,
- TRANZITNIMI PLANETI,
- LUNACIJAMI (MLAJ IN POLNA LUNA) IN MRKI.

Z napotki iz te knjige boste lahko predvideli večje dogodke, na primer poroko, in tudi manjše, recimo prejem darila. Primeri iz resničnega življenja in izkušenj avtorice lahko iz prve roke pokažejo, kako se je treba lotiti astrološkega napovedovanja.

Carol Rushman (Wisconsin) je profesionalna astrologinja - uči, predava in opravlja osebne astrološke posvete - več kot trideset let. Med njenimi strankami so televizijske osebnosti, filmske zvezde, politiki, glasbeniki in poslovneži z vsega sveta. Carol Rushman je dolga leta tudi predavala in sodelovala na čelu številnih astroloških organizacij, vključno z Ameriško astrološko zvezo.

Podrobni podatki

Podnaslov Napovedovanje življenjskih dogodkov
Avtor Carol Rushman
Letnik 2012
Založba Anu Elara
Vezava Mehka
Št. strani 285
Velikost 23 cm
Jezik Slovenski
Ohranjenost Nova
Opis ohranjenosti Nova knjiga, v originalni foliji.