• Postanite trener sanjskega moštva
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
9,55
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod. Druge Maxwellove knjižne uspešnice so: Zmagovalni odnos (je na harvardski lestvici knjig, ki jih morate prebrati), Postanite vplivna osebnost (soavtor Jim Dornan), Postanite voditelj, The 21 Irrefutable Laws of Leadership, The Success Journey, Tough Questions - Honest Answers, Be All You Can Be, Be a People Person, Think on These Things...

Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume njihovo možno vrednost.

Knjiga POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV prikazuje učinkovite veščine odkrivanja možnih voditeljev in njihovega urjenja, ki z zvečanjem timske učinkovitosti prestavijo na višjo stopnjo tudi vaše osebne voditeljske veščine. Kot neposredno nadaljevanje dveh priročnikov (POSTANITE VPLIVNA OSEBNOST in POSTANITE VODITELJ) razkriva, kako najučinkoviteje pomagati razviti skrajne zmožnosti svojih podrejenih.

S trditvijo, da podjetje ne more rasti navzven, dokler njegovi voditelji ne zrastejo v sebi, vas John Maxwell v svojem priročniku POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV vzpodbudi, da razvoj organizacije zagotovite s tem, da razvijete njene voditelje.

Knjiga
Avtor John C. Maxwell
Jezik Slovenski
Letnik 2000
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Prva platnica je bila na robu spodaj malo prepognjena in je popraskana.
Podnaslov Kako drugim pomagati povsem uresničiti njihove skrajne zmožnosti
Št. strani 207
Vezava Mehka
Založba Amalietti & Amalietti
Napiši mnenje