Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
5,00
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

INTELIGENTNO DO BOGASTVA

ali kako je 26.000 Slovencev našlo pot do večjega premoženja, enostavno in brez odrekanja

Skupina strokovnjakov je odkrila način, kako lahko pridemo do premoženja, celo če nam (prenizki) prihodki ne dopuščajo varčevanja oziroma vlaganja v naložbe. Odkritje temelji na starodavni skrivnosti. da materialno blagostanje ni zgolj posledica nakazila sredstev v neko naložbo, temveč je veščina oziroma stalen proces, ki ga sestavlja niz praktičnih in natančno določenih dejavnosti. Te si sledijo v znanem ter jasnem zaporedju.

Če jih poznamo in natančno izvajamo, bo znesek na našem naložbenem računu rasel iz meseca v mesec, varno in zagotovljeno.

Dolgoletne izkušnje strokovnjakov, specifičnost slovenskega trga in omenjeno znanje so se združili v posebnem programu, s katerim si pridobimo premoženje tako, da namesto denarja vlagamo svoj čas.

Program sestavljajo tri stopnje:
- sprememba razmišljanja in odprava omejujočih stališč, vzorcev in navad,
- uvajanje novih navad, vključno z iskanjem in izkoriščanjem novega finančnega vira,
- inteligentno plemenitenje sredstev.

Knjiga "Bogastvo 1" podrobno opisuje vse priprave in izvedbo prvih dveh ter deloma tretje stopnje. Na koncu bralca pripravi na naslednji korak (nadaljevanje tretje stopnje), ko postanemo finančno preskrbljeni, upravljanje osebnega premoženja pa postane konjiček.

Celoten projekt temelji na izkušnjah, saj je sistem preverjen na več kot 26.000 Slovencih (v letih 2006 - 2008).


Knjiga je zasnovana tako, da sproti odgovarja na vprašanja, ki se porajajo bralcu, ter mu ves čas daje navdih, pogum in energijo za nadaljevanje poti.


Knjiga
Avtor Nikola Grubiša
Jezik Slovenski
Letnik 2008
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena in čista knjiga. Drugi list je bil prepognjen. Na uvodni strani so napisani podatki o prejšnjem lastniku. Platnice so malo obrabljene.
Podnaslov Vstopnica za obilje
Št. strani 168
Vezava Trda
Založba INISA
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke