Nevesta - Julie Garwood

Ohranjenost: Dobra

Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Hrbet knjige je nagnjen.

Zelo nam je žal, da trenutno tega artikla ni na zalogi - nove artikle, ki bi vam lahko ustrezali, pa dodajamo vsakodnevno.
Lahko se naročite na naš Twitter feed ali nas všečkate na Facebooku in tako najhitreje dobite novice o novih artiklih.

Nevesta

Slike

  • Nevesta

Opis s platnice

»Zadetek v polno! Julie Garwood vedno uspe pričarati slastno romanco, dinamično zgodbo in sočne dialoge.«
- Randezvous

Po kraljevem ukazu si mora mogočni škotski poglavar Alec Kincaid izbrati nevesto med štirimi hčerami angleškega barona Jamisona. Odloči se za najmlajšo, Jamie, vročekrvno modrooko lepotico. Čeprav mu ugaja njen pogum (nenazadnje se še možje ne upajo zoprstaviti Kincaidu), je prepričan, da bo njeno divjo naravo zlahka ukrotil. Toda ona si je prisegla, da se nikdar ne bo predala barbaru s Škotskega višavja in se na poročnem obredu prikaže v črni obleki. Alec je vse, pred čimer jo svari srce - predrzen malopridnež surovega videza. In čeprav njegovi vroči poljubi v njej podžigajo strast, se mu nesramno upira. Toda kmalu se zdi, da ji grozi nekaj veliko nevarnejšega kot zgolj poželenje  - ljubezen.

Julie Garwood je izredno priljubljena ameriška avtorica, ki jo bralke in bralci obožujejo, cenijo pa jo tudi kritiki, ki so zapisali: »Julie Garwood je mojstrica žanra na najvišji ravni. Njeni romani so kot stari prijatelji, ki jih vedno radi obiščemo.« Prodanih je več kot 30 milijonov njenih knjig.

Podrobni podatki

Podnaslov /
Avtor Julie Garwood
Letnik 2008
Založba Mladinska knjiga
Vezava Trda
Št. strani 451
Velikost 21 cm
Jezik Slovenski
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Hrbet knjige je nagnjen.