Nagrada - Julie Garwood

Ohranjenost: Dobra

Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Hrbet knjige je rahlo nagnjen.

Zelo nam je žal, da trenutno tega artikla ni na zalogi - nove artikle, ki bi vam lahko ustrezali, pa dodajamo vsakodnevno.
Lahko se naročite na naš Twitter feed ali nas všečkate na Facebooku in tako najhitreje dobite novice o novih artiklih.

O knjigi

Zbirka: Oddih

Nagrada

Slike

  • Nagrada

Opis s platnice

"Julie Garwood privablja bralce, kot čedne junakinje privabljajo drzne junake."
- USA Today

Ljubka saška ujetnica Nicholaa se na bleščečem dvoru Viljema Osvajalca znajde pred nehvaležno nalogo: prisiljena si je izbrati moža med zbranimi normanskimi plemiči. S prstom pokaže na barona Roycea, poveljnika vojske, ki je nedavno napadel njen dom in jo privedel v London. Resda ga je med obrambo zadela s kamnom v čelo, toda tudi on je zadel njo - v srce. Sluti namreč, da se za vojščakovim grobim videzom skrivata plemenitost in strast.
Trmasta, kakorje, se odloči, da bo moža preoblikovala po svoji volji. Royce pa ji ne ostane dolžan in jo skuša ukrotiti, kakor ve in zna. V napetem ozračju vojnih spletk se bosta morala naučiti ljubezni in zaupanja.

Julie Garwood je izredno priljubljena ameriška avtorica, ki jo bralke in bralci obožujejo, cenijo pa jo tudi kritiki. Kakor so zapisali v Kirkus Reviews: "Julie Garwood je mojstrica žanra na najvišji ravni. Njeni romani so kot stari prijatelji, ki jih vedno radi obiščemo." Prodanih je več kot 30 milijonov njenih knjig.

Podrobni podatki

Podnaslov /
Avtor Julie Garwood
Letnik 2008
Založba Mladinska knjiga
Vezava Trda
Št. strani 511
Velikost 21 cm
Jezik Slovenski
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Hrbet knjige je rahlo nagnjen.