Iz dnevnika novodobnega milijonarja... ali BOGASTVO JE V NAS

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena
13,00
Ohranjenost:   Dobra
Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Platnice so malo opraskane.

Opis

"Prebral sem številne knjige o uspehu, toda ta je ena najboljših. Ko boste vgradili njena načela v svoj sistem prepričanj, boste presenečeni nad čudeži, ki se bodo dogajali v vašem življenju." - Joseph Sugarman, predsednik BluBlocker Corporation in JS&A Group, Inc.

"Knjiga "Iz dnevnika novodobnega milijonarja" je preprosto izjemna. Prebral sem na ducate knjig o osebni rasti, toda ta je resnično nekaj posebnega. Morali bi jo prevesti v vse jezike sveta in morala bi postati dostopna vse ljudem. Potem bi bilo življenje na našem planetu zagotovo prijetnejše. To je Božje sporočilo človeškemu srcu." - Ephrem Kamanzi, http://www.webaffluence.com

"To je tako rekoč najboljša od vseh knjig o poslovanju in samopomoči, kar sem jih prebral, hkrati pa je še vedno sveža, prodorna, navdihujoča in uporabna." - Joe Vitale, avtor svetovne uspešnice "Spiritual marketing" (1. mesto na lestvici prodajnih uspešnic)

"Knjige mojega dobrega prijatelja Borisa vas razsvetljujejo s Sveto Modrostjo, da boste postali razkošno bogati in premožni." - Mark Victor Hansen, soavtor serije "Kurja juhica za dušo" (1. mesto na lestvici prodajnih uspešnic New York Timesa)

"Nepozabno! To je ena tistih redkih knjig, o katerih bodo vsi govorili še stoletja in se težko dokopati do nje, boste videli, da bodo posamezne izvode prodajali na dražbah za tisoče dolarjev. Tako dobra je! Imam svoj izvod, ki ga ne prodam za noben denar. Ta knjiga bo izboljšala vaše življenje, vaše duševno in finančno stanje. Kaj čakate? Čimprej si kupite izvod - preden knjiga postane iskani predmet zbiralcev." - Larry Dotson, soavtor e-knjige "Hypnotic Selling Tools", http://www.hypnoticsellingtools.com

Podatki
Avtor Boris Vene, Nikola Grubiša
Jezik Slovenski
Letnik 2005
Št. strani 366
Vezava Trda
Založba Inisa