Hannibal

Razpoložljivost:
Šifra:
knjiga
Cena
Izdelka ni več na zalogi
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

Minilo je sedem let, odkar je doktor Hannibal Lecter pobegnil iz skrbno varovane jetnišnice. Takrat je Clarice Starling, posebna agentka FBI, zadnjič govorila z njim. Doktor je na prostosti in se predaja svojim razvadam, Starlingova pa se še vedno spominja zvenenja njegovega glasu. ki jo preganja v sanjah.
Tudi Mason Verger se spominja doktorja Lecterja. Preživel je njegov napad in od takrat je obseden z maščevanjem. Družinsko bogastvo mu omogoči, da lahko plača vsak namig, ki bi ga pripeljal na sled okrutnega obsedenca...

V enem od najbolj pričakovanih romanov desetletja nas pisatelj Thomas Harris spet popelje skozi miselne prostore morilca in vrtinec napetega dogajanja. Z izjemno in hipnotično močjo pripovedovanja nam omogoči, da vstopimo v pekel, obenem pa še vedno ostajamo v svetu, ki ga dobro poznamo.

Knjiga
Avtor Thomas Harris
Jezik Slovenski
Letnik 1999
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga brez oznak besedila. Na prvem listu je v desnem zgornjem kotu nalepka s številko. Na treh listih v začetku knjige je štampiljka številke. Robovi so porumeneli. Listi v knjigi so čisti. Platnice so dobro ohranjene, malo popraskane.
Št. strani 367
Velikost 24 cm
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga
Napiši mnenje