Dar

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
14,00
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

"Pripoved Julie Garwood me je znova povsem očarala. Dar je osupijiva romanca, polna čustvene topline, humorja in srčnih junakov."
- Rendevous

Sara Winchester, ki so jo pri štirih letih na kraljevo željo omožili z mladim markizom Nathanom St. Jamesom, je zrasla v lepotico, ki nestrpno pričakuje, da bi jo prišel njen mož vendarle zahtevat zase. Prikupno nedolžna je pripravljena pozabiti na dolgoleten rodbinskí spor med družinama in ne ve ničesar o ženinovih razburljivih piratskih podvigih. Moški, ki jo je prišel iskat, je predrzen in osupljivo mogočen, bojevnik in džentelmen, ki v njej prebudi divja čustva.
Nathan, ki ima grenko izkušnjo z ženskami, si je obljubil, da nikdar več ne bo odprl srca ljubezni. Toda Sarina iskrena milina ga popolnoma razoroži. Ko skupaj pobegneta z njegovo ladjo, je Sara trmasto odločena, da ga bo osvojila. Toda ob vrnitvi v Anglijo njuno rosno ljubezen ogrozi zarota med družinama. Si bosta po tej preizkušnji le priznala globoko strast, ki plameni med njima?

Julie Garwood je izredno priljubljena ameriška avtorica, ki jo bralke in bralci obožujejo, cenijo pa jo tudi kritiki. Kakor so zapisali v Kirkus Reviews: "Julie Garwood je mojstrica žanra na najvišji ravni. Njeni romani so kot stari prijatelji, ki jih vedno radi obiščemo." Prodanih je več kot 30 milijonov njenih knjig.


Knjiga
Avtor Julie Garwood
Jezik Slovenski
Letnik 2008
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Na robu treh listov je manjša vdrtina / praska.
Št. strani 552
Velikost 21 cm
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke