Če si želiš

Razpoložljivost:
Šifra:
knjiga
Cena
Izdelka ni več na zalogi :(
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

Kresley Cole je izjemno priljubljena ameriška avtorica zgodovinskih in fantazijskih ljubezenskih romanov, za katere je prejela številne nagrade. Preden se je našla v pisateljevanju, je bila vrhunska atletinja in trenerka. Živi na Floridi z družino in številnimi hišnimi ljubljenčki.

Poskušal je zbežati.
V mladosti se je Hugh MacCarrick brezglavo zaljubil v čudovito angleško dekle, ki se je veselo spogledovala z niim. Toda vedel je, da se ne bo mogel nikdar poročiti z njo.

Poslušala ga je pozabiti.
Jane Weyland se je zlomllo srce, ko jo je čedni Škot zapustil. Nekaj let pozneje Hugha pozovejo, da Jane zaščiti pred sovražniki njenega očeta. Janina bolečina se je medtem spremenila v bes - toda poželenje po Hughu ni ugasnllo.

Se bosta vendarle prepustila vrtincu strasti?
Med skrivanjem Jane muči Hugha z zapeljivo igro. Toda Hugh ni več negotovi mladenič, ampak utrjenl bojevnik, in ob poigravanju z njegovimi čustvi se Jane lahko opeče...

Knjiga
Avtor Kresley Cole
Jezik Slovenski
Letnik 2012
Ohranjenost Sprejemljiva
Opis ohranjenosti Zadnja platnica je malo poškodovana - zgornji sloj je opraskan 1 x 1 centimeter. Knjiga je čista in brez oznak besedila. Rob enega lista ima manjšo vdrtino.
Podnaslov Drugi del trilogije bratov MacCarrick
Št. strani 361
Velikost 21 cm
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga
Napiši mnenje