Brez tveganja ni uspeha

  • Brez tveganja ni uspeha
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
17,50
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

Uspeha ne bo, če boste nanj čakali. Knjiga vam bo razkrila, kaj morate storiti, da bi se zgodile prave stvari.

"Roger je opisal temeljne stvari na moji poti odkrivanja, česa vse sem sposoben. Njegove zamisli mi že leta pomagajo." - John M. Lee, soustanovitelj in direktor podjetja Legacy, Inc.

"Ob branju te knjige sem se vprašal: Sem pripravljen na spremembe, s katerimi se soočam? Če ne, zakaj ne? Knjiga bo koristila slehernemu bralcu." - Bill Hammond, direktor podjetja Publishing Strategy International

 

Dr. Roger Fritz velja za enega vodilnih ameriških strokovnjakov s področja upravljanja na osnovi kakovosti opravljenega dela ter pogojev ustvarjanja sprememb pri posameznikih. Dr. Fritz je doslej svetoval več kot 350 strankam tako podjetjem s seznama Fortune 500 kot družinskim podjetjem. Vsak mesec si vszame čas za prirejanje govorov ter vodenje seminarjev in delavnic. Njegove članke v poslovnih tednikih in mesečnikih bere več milijonov ljudi. Njegovih 47 knjig je izšlo v 36 jezikih in državah. Sem spadajo uspešnice, knjige meseca, nekaj knjig je bilo tudi nagrajenih. Leta 1972 je ustanovil podjetje za svetovanje pri razvoju organizacij Organization Development Consultants, katerega direktor je, s sedežem v Napervillu v zvezni državi Illinois.


Knjiga
Avtor Roger Fritz
Jezik Slovenski
Letnik 2006
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila.
Št. strani 157
Vezava Mehka
Založba Lisac & Lisac
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke