ABC kuhanja

Razpoložljivost:
Cena
Izdelka ni več na zalogi
Ohranjenost:   Sprejemljiva
Knjiga je rahlo poškodovana: stik prvega lista s platnico je dva centimetra popokan. Knjiga je čista in brez oznak besedila.

Opis

Uveljavljena kuharska knjiga z vsemi osnovami kuharske umetnosti za vsakdanjo kuho in praznične priložnosti, s 331 recepti in več kot 90 slikami.

V eksperimentalni kuhinji dr. Oetkerja so vse znane recepte še enkrat na novo predelali in jim dodali nove elemente, ki jih zahteva sodobno kuhanje: nove čase, potrebne za pripravo posameznih jedi, nove tehnike kuhanja in natančne hranilne vrednosti.

Vsi recepti so razporejeni v enakem vrstnem redu, kot jih pripravljamo, kar vam zagotavlja, da vam bo jed resnično uspela že v prvem poskusu.

Podatki
Avtor Dr. Oetker
Jezik Slovenski
Letnik 1986
Št. strani 303
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga