Reci da - Susan Elizabeth Phillips

Ohranjenost: Kot nova

Knjiga je kot nova, v originalni foliji.

Zelo nam je žal, da trenutno tega artikla ni na zalogi - nove artikle, ki bi vam lahko ustrezali, pa dodajamo vsakodnevno.
Lahko se naročite na naš Twitter feed ali nas všečkate na Facebooku in tako najhitreje dobite novice o novih artiklih.

O knjigi

Zbirka: Oddih

Reci da

Slike

  • Reci da

Opis s platnice

Susan Elizabeth Phillips je izjemno uspešna ameriška pisateljica romanc, ki so že petkrat dobile nagrado za najboljši ljubezenski roman leta, avtorica pa je prejela tudi dve ugledni priznanji za življenjsko delo. Njene zgodbe so duhovite in polne nepričakovanih zapletov ter že leta navdušujejo milijone bralk v številnih jezikih.

Daisy Devreaux je v hudih težavah. Žaluje za umrlo materjo, brezglavo zapravlja denar, in ko ji že skoraj grozi zapor, prosi za pomoč očeta. Ta ji je pripravljen pomagati, vendar pod enim pogojem: Daisy se mora poročiti z moškim, ki ji ga bo izbral on.
Alex Markov, tako presneto čeden kot brezčuten, ne misli igrati ljubečega ženina razvajeni očkovi hčerkici. Daisy zvleče iz bogataškega okolja v potujoči cirkus, kjer jo namerava ukrotiti po svoje.
Toda ta hladni mož je naletel na žensko, ki ima ogromno srce in ki mu je končno kos. Še preden se dobro zavesta, ju strast ponese do neba - brez varnostne mreže, v katero bi se lahko ujela...


Podrobni podatki

Podnaslov /
Avtor Susan Elizabeth Phillips
Letnik 2010
Založba Mladinska knjiga
Vezava Trda
Št. strani 503
Velikost 21 cm
Jezik Slovenski
Ohranjenost Kot nova
Opis ohranjenosti Knjiga je kot nova, v originalni foliji.