Če me zapelješ

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
knjiga
Cena
12,00
Ni še ocenjeno Napiši mnenje

Opis

Kresley Cole je izjemno priljubljena ameriška avtorica zgodovinskih in fantazijskih ljubezenskih rnmanov, za katere je prejela številne nagrade. Preden se je našla v pisateljevanju, je bila vrhunska atletinja in trenerka. Živi na Floridi z družino in številnimi hišnimi ljubljenčki.

Zaradi nje trpi.
Ethan MacCarrick je čeden razuzdanec, dokler ga okrutno ne pretepejo. Deset let pozneje ga usodno očara skrivnostna lepotica, hči njegovega sovražnika. Maščeval se bo tako, da jo bo najprej zapeljal, nato pa zavrgel.

Zaradi njega je ob vse.
Ko je družina Van Rowen nenadoma pahnjena v bedo in sramoto, Madeleine postane neobčutljiva za svojo bolečino. Do moških je nezaupljiva, dokler ji ne začne  vztrajno dvoriti mogočen, iznakažen Višavec, ki zlomi njen odpor.

Sta vendarle sposobna odpustiti in ljubiti?
Strast med ljubimcema gori močneje od besa. Ethan je ne more pozabiti, razplamtela je njegovo moškost. Toda ali ga bo Maddy, ko bo razkrila prevaro, lahko sprejela,  saj je uničil njeno družino?


Knjiga
Avtor Kresley Cole
Jezik Slovenski
Letnik 2012
Ohranjenost Dobra
Opis ohranjenosti Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Hrbet knjige je nagnjen. Platnice so dobro ohranjene, malo popraskane.
Podnaslov Tretji del trilogije bratov MacCarrick
Št. strani 393
Velikost 21 cm
Vezava Trda
Založba Mladinska knjiga
Napiši mnenje

Ne pozabite na te izdelke